Kevät 2019

Yleiset valmennus- ja laskutusehdot

1. VALMENNUKSEEN OSALLISTUMINEN

Oikeus osallistua HTS:n valmennustoimintaan on kaikilla seuran jäsenillä. Tämän vuoksi kaikkien uusien valmennettavien, jotka eivät vielä ole seuran jäseniä, tulee täyttää jäsenhakemuslomake. Jäsenhakemuksen voit täyttää ja lähettää seuralle täällä.

2. VALMENNUSRYHMÄT JA RYHMIEN KOKO

Perusvalmennusta pyritään järjestämään vähintään 3-6 henkilön ryhmissä osallistujien tason ja tavoitteiden mukaan. Tavoitteena on kehittää monipuolisten harjoitusten avulla ohjattavien perusliikuntataitoja sekä tenniksen perustekniikkaa ja –taktiikkaa.

Harjoituksen kesto on 1 tunti, suosittelemme osallistumista vähintään 2 harjoituskertaan viikossa. Harjoituksia on sekä arkisin että viikonloppuisin.

HTS painottaa harrastetoiminnan lisäksi kilpavalmennusta aiempaa enemmän. Pelaajille, joiden kehitys sekä harjoitus- että kilpailuolosuhteissa osoittaa riittävää edistystä, järjestetään kilpajunioreille tarkoitetun ohjelman mukaisesti vielä monipuolisempi ja kattavampi valmennusohjelma.

3. VALMENNUSJAKSOT

Valmennusjaksolla tarkoitetaan jotakin alla mainittua ajanjaksoa, minkä aikana valmennettava on sitoutunut käymään valmennuksessa ja vastaanottamaan kyseisestä valmennusjaksosta valmennuslaskun kulloinkin voimassa olevien tuntihintojen mukaan. Seuralla on oikeus laskuttaa koko valmennusjakso valmennettavalta, vaikka hän ei kaikilla valmennustunneilla kävisikään, ellei erityisen pätevää syytä poisjäännille ole. Yksittäisiä poissaoloja ei huomioida/korvata. Yli neljän viikon yhtämittainen poissaolo hyvitetään lääkärintodistusta vastaan.

HTS tarjoaa valmennukset syksyllä-kevällä (Hämeenlinnan tenniskeskuksessa) sekä kesällä (Aulangolla).

Irtisanoutuminen valmennuksesta

Irtisanomisaika on 2 viikkoa. Irtisanoutuminen tulee tehdä kirjallisesti valmennuspäällikkölle.

Hinnasto ja laskutus:

Valmennustunnin hinta on 13 € / tunti. Naperotennistunnin hinta on 5 € / tunti.
Syksyn valmennustunnit laskutetaan syys-lokakuussa. Kevään valmennustunnit laskutetaan helmi-maaliskuussa.

4. VARUSTUS

Valmennettavilla tulee olla valmennustunnilla urheiluun sopiva vaatetus, tenniskengät (ei lenkkarit), oma tennismaila sekä juomapullo.

5. VAKUUTUKSET

Hämeenlinnan Tennisseuran ryhmävakuutus on voimassa HTS:n valmennus-, kurssi- ja leiritoiminnassa seuraavasti:

• seuran itse järjestämissä kilpailuissa
  • valvotuissa harjoituksissa, jotka ovat lajille ominaisia
  • valmennusohjelman mukaisesti harjoiteltaessa
  • koulutus-, liikunta- ja valmennusleireillä urheilutoimintaan liittyen, mutta ei muuna aikana eikä matkojen aikana näihin tapahtumiin liittyen.

Korvausta ei makseta siltä osin, kun tapaturma korvataan liikennevakuutuslain mukaan tai kun se on tapaturmavakuutuslain mukainen työtapaturma.

Suomen Tennisliitto suosittelee kaikille kilpapelaajille vapaaehtoisen urheiluvakuutuksen, Sporttiturvan, ottamista OP Vakuutukselta. Tennisliiton kilpailutoimintaan osallistuvien tulee lunastaa kilpailulisenssi (www.tennisassa.fi), joka EI sisällä vakuutusta.

6. POIKKEUKSET

Valmennusta ei järjestetä seuraavina päivinä 2019:

la     5.1.

pe  19.4.

la   20.4.

ma 22.4.

ti    30.4.

ke    1.5.

to   30.5.

Muista juhlapyhistä tai kilpailuista johtuvista vapaista ilmoitetaan seuran kotisivuilla.

7. OIKEUS MUUTOKSIIN

HTS pidättää oikeuden muutoksiin.