HTS valmennuspolku

 

Naperotennis: on tarkoitettu 3-4 v lapsille ja suosittelemme että vanhempi on mukana harjoituksissa. Tavoite on, että lapset voivat tutustua lajin ja että heillä on hauskaa. Maksimi pelaajamäärä on 6 pelaajaa / ohjaaja.

 

Minitennis: on tarkoitettu 5-7 v lapsille. Minitenniskentällä ja pääsääntöisesti pehmeillä palloilla harjoittelemme tennistaitoja ja kehonhallintaa. Maksimi pelaajamäärä on 6 pelaajaa / ohjaaja.

 

Miditennis: on tarkoitettu 8-10 v lapsille. Miditenniskentällä ja pääsääntöisesti oranssilla palloilla harjoittelemme tennistaitoja ja kehonhallintaa. Maksimi pelaajamäärä on 6 pelaajaa / ohjaaja.

 

Tenniskoulu: on tarkoitettu 11-20 v lapsille ja nuorille. Tenniskentällä ja pääsääntöisesti vihreillä ja kovilla palloilla harjoittelemme tennistaitoja ja fysiikkaa. Maksimi pelaajamäärä on 6 pelaajaa / valmentaja.

 

Aikuisvalmennus: on tarkoitettu aikuisille. Tenniskentällä ja pääsääntöisesti vihreillä ja kovilla palloilla harjoittelemme tennistaitoja. Maksimi pelaajamäärä on 8 pelaajaa / valmentaja.

 

*Suosittelemme osallistumista valmennukseen vähintään 2 krt viikossa*

 

Kilpavalmennus: on tarkoitettu 10-20-vuotiaille ja ryhmät järjestämme erikseen. Valmentajat arvioivat ja valitsevat pelaajat pelitason mukaan. Kilpavalmennuksessa on todella tärkeä nähdä, että pelaajat haluavat kehittää omaa tasoaan ja myös kilpailla. Pelaajien tulee osallistua valmennukseen vähintään 3 krt viikossa ja osallistua HTS:n omien kisojen lisäksi muiden seurojen järjestämiin kisoihin.

 

Lisätietoa

HTS:n sisäkisat ovat seuran valmennettaville maksuttomia.