Jäsentietojen päivitys:

EU:n tietosuoja-asetus:

General Data Protection Regulation eli tietosuoja-asetuksen tarkoituksena on yhdenmukaistaa EU:n tietosuojakäytäntöjä ja parantaa EU:n kansalaisten yksityisyydensuojaa.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn, että tämä verkkosivusto tallentaa lomakkeella lähettämäni informaation, jotta päivitetyt jäsentiedot lisätietoineen voidaan kirjata.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Kuvan käyttö ja nimen julkaiseminen internetissä

Hämeenlinnan Tennisseuran toiminta on julkista ja toiminnasta ja esim. kilpailuista julkaistaan tietoja mm. sanomalehdissä sekä erilaisissa seurasta kertovissa esitteissä. Tennisseuran internet- sivuilla on kuvia esim. kilpailutapahtumista ja seuran harjoituksista. EU:n tietosuoja-asetuksessa on säädetty henkilötietojen käsittelystä. Voimme myös käyttää julkisella paikalla otettuja joukkokuvia ilman erityistä lupaa (esim.kilpailutilanteista)

Pyydämme oheisella lomakkeella lupaa Hämeenlinnan Tennisseuraan liittyvissä yhteyksissä korvauksetta julkaista seuran jäsenen kuvan ja/tai nimen lehdissä, internetissä sekä seuran esitteissä ja julkaisuissa.

Julkaistaessa alle 18-vuotiaan kuvia netissä täytyy lupa pyytää hänen huoltajaltaan. Kyseinen lomake löytyy kohdasta Kuvauslupa.