Täytä jäsenhakemuslomake

Seuran jäseneksi hallitus voi hyväksyä henkilön, joka sitoutuu nou­dat­tamaan seuran sääntöjä ja päätöksiä.

Seura ja seuran jäsenet sitoutuvat urheilun oikeusturvalautakunnan toimivaltaan ja sitoutuvat noudattamaan lautakunnan päätöksiä.

HTS:n jäsenenä voit osallistua seuramme valmennustoimintaan. Seuran valmennettavana voi lisäksi osallistua seuran sisäisiin, vain valmennettaville tarkoitettuihin kilpailuihin. Tämän vuoksi kaikkien uusien valmennettavien, jotka eivät vielä ole seuran jäseniä, tulee täyttää jäsenhakemuslomake.

Jäsenenä pääset vaikuttamaan seuran toimintaan. Voit myös hankkia edullisia seuratuotteitamme.

Seuran jäsenyyttä voi hakea täyttämällä alla oleva sähköinen lomake ja lähettämällä se Lähetä-painkkeella. Käsiteltyämme jäsenhakemuksesi jäsenmaksulasku lähetetään annettuun osoitteeseen.

EU:n tietosuoja-asetus:

General Data Protection Regulation eli tietosuoja-asetuksen tarkoituksena on yhdenmukaistaa EU:n tietosuojakäytäntöjä ja parantaa EU:n kansalaisten yksityisyydensuojaa.

HTS käsittelee jäsentietoja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Jäsentietoja säilytetään Suomen Tennisliiton ylläpitämässä TennisClub-järjestelmässä.

Lähettämällä jäsenhakemuslomakkeen sitoudun nou­dat­tamaan seuran sääntöjä ja päätöksiä ja hyväksyn, että tämä verkkosivusto tallentaa lomakkeella lähettämäni informaation, jotta jäsenhakemus lisätietoineen voidaan käsitellä ja  kirjata.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Kuvan käyttö ja nimen julkaiseminen internetissä

Hämeenlinnan Tennisseuran toiminta on julkista ja toiminnasta ja esim. kilpailuista julkaistaan tietoja mm. sanomalehdissä sekä erilaisissa seurasta kertovissa esitteissä. Tennisseuran internetsivuilla on kuvia esim. kilpailutapahtumista ja seuran harjoituksista. EU:n tietosuoja-asetuksessa on säädetty henkilötietojen käsittelystä. Voimme myös käyttää julkisella paikalla otettuja joukkokuvia ilman erityistä lupaa (esim.kilpailutilanteista)

Pyydämme oheisella lomakkeella lupaa Hämeenlinnan Tennisseuraan liittyvissä yhteyksissä korvauksetta julkaista seuran jäsenen kuvan ja/tai nimen lehdissä, internetissä sekä seuran esitteissä ja julkaisuissa.

Julkaistaessa alle 18-vuotiaan kuvia internetissä täytyy lupa pyytää hänen huoltajaltaan. Kyseinen lomake löytyy kohdasta Kuvauslupa.