Seuran jäsenyys

Seuran jäsenyys oikeuttaa osallistumaan seuran järjestämään valmennukseen ja seuran sisäisiin, vain jäsenille tarkoitettuihin kilpailuihin. Jäsenyys oikeuttaa edustamaan seuraa STL:n hyväksymissä kansallisissa kilpailuissa, joihin osallistuttaessa on oltava jonkun tennisseuran jäsen. Osallistuminen valmennukseen seuran jäsenenä mahdollistaa myös kehittymisen kilpapelaajaksi ja voi tuoda paikan seuran sarjatennisjoukkueissa.

Jäseneksi voi liittyä

täyttämällä Jäseneksi liittyminen -välilehdellä oleva sähköinen lomake ja lähettämällä se seuralle Lähetä-painkkeella.

Saatuamme jäsenhakemuksesi jäsenmaksulasku lähetetään annettuun osoitteeseen.

HTS käsittelee jäsentietoja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Jäsentietoja säilytetään Suomen Tennisliiton ylläpitämässä TennisClub-järjestelmässä.

Jäsenedut ja -maksut

Jäsenedut

- Osallistuminen HTS:n järjestämiin kansallisiin kilpailuihin ½ hinnalla

- 20 € alennus Aulangon tenniskenttien kausikortista

- 2 €:n alennus sulkapallotunnista Jyrätien liikuntahallissa

Jäsenmaksut vuonna 2018

- Aikuiset 25 €

- Juniorit (alle 18v) 15€

Eroaminen seuran jäsenyydestä

Jäsenyys on jatkuva kunnes se kirjallisesti irtisanotaan.

Jäsenellä on oikeus milloin tahansa erota seurasta ilmoittamalla siitä kirjallisesti seuran hallitukselle tai sen puheenjohtajalle. Jäsen voi myös erota ilmoittamalla siitä yhdistyksen kokouksessa pöytäkirjaan merkittäväksi. Eroilmoituksen tekemisen jälkeen seurasta eroaminen tulee voimaan seuraavan kalenterivuoden alusta.