Vakuutusturva

Henkilöryhmän turva

Hämeenlinnan Tennisseuran ryhmävakuutus on voimassa valmennus-, kurssi- ja leiritoiminnassa

• seuran itse järjestämissä kilpailuissa
  • valvotuissa harjoituksissa, jotka ovat lajille ominaisia
  • valmennusohjelman mukaisesti harjoiteltaessa
  • koulutus-, liikunta- ja valmennusleireillä urheilutoimintaan liittyen, mutta ei muuna aikana eikä matkojen aikana näihin tapahtumiin liittyen.

Korvausta ei makseta siltä osin, kun tapaturma korvataan liikennevakuutuslain mukaan tai kun se on tapaturmavakuutuslain mukainen työtapaturma.

Vapaaehtoinen urheiluvakuutus – OP:n Sporttiturva

Suomen Tennisliitto suosittelee kaikille kilpapelaajille vapaaehtoisen urheiluvakuutuksen, Sporttiturvan, ottamista OP Vakuutukselta.

Vakuutusyhtiö OP Vakuutus tarjoaa vakuutuksina vuodelle 2019:
1) Aikuisten (syntynyt vuonna 2000 tai aikaisemmin) vakuutus hintaan 300€
2) Nuorten vakuutus 1 (vuosina 2001-2006 syntyneet) hintaan 115€
3) Nuorten vakuutus 2 (vuonna 2007 syntyneet) hintaan 35 €
4) Nuorten vakuutus 3 (vuosina 2008 ja myöhemmin syntyneet) hintaan 35€

Vuonna 2019 vakuutuksen hankkineille on käytössään uusi Terveysmestari-palvelu. OP:n sporttiturvan haltijoille on lanseerattu vahingon sattuessa uusi Pohjola Terveysmestari-palvelu. Vahingon sattuessa puhelinpalvelussa (puh. 0100 5225) vastataan vuoden jokaisena päivänä klo 7-23 välisenä aikana. Asioinnin yhteydessä hoituu sekä terveys- että vahinkoasia samalla puhelinsoitolla. Puhelimeen vastaa aina terveydenhuollon ammattilainen, joka tarvittaessa varaa ajan lähimpään hoitolaitokseen OP:n kumppaniverkoista. Terveysmestari tekee puhelun yhteydessä korvausratkaisun ja välittää tiedon vahingon korvattavuudesta hoitolaitokseen. Hoitoon pääsee nopeasti ja asiakas välttyy turhilta käynneiltä ja soitoilta.

Terveysmestari: puh. puh. 0100 5225, avoinna joka päivä klo 7-23

Voit lukea vakuutuksesta lisää ja lunastaa sen verkkosivuilta löytyvän ohjeen kautta: http://www.tennis.fi/kilpailut/vapaaehtoinen-urheiluvakuutus/