Seuran jäsenyys

Seuran jäsenyys oikeuttaa osallistumaan seuran järjestämään valmennukseen. Jäsenyys oikeuttaa edustamaan seuraa STL:n hyväksymissä kansallisissa kilpailuissa, joihin osallistuttaessa on oltava jonkun tennisseuran jäsen. Osallistuminen valmennukseen seuran jäsenenä mahdollistaa myös kehittymisen kilpapelaajaksi ja voi tuoda paikan seuran sarjatennisjoukkueissa.

Jäseneksi voi liittyä

a) täyttämällä Jäseneksi liittyminen -välilehdellä oleva sähköinen lomake ja lähettämällä se seuralle Lähetä-painkkeella.

b) täyttämällä paperinen jäsenhakemuslomake (löytyy täältä) ja palauttamalla lomake postissa (palautusosoite lomakkeen vasemmassa ylälaidassa) tai viemällä se Tenniskeskuksen toimistoon.

Saatuamme jäsenhakemuksesi jäsenmaksulasku lähetetään annettuun osoitteeseen.

Jäsenedut ja -maksut

Jäsenedut

- Osallistuminen HTS:n järjestämiin kansallisiin kilpailuihin ½ hinnalla

- 20 € alennus Aulangon tenniskenttien kausikortista

- 2 €:n alennus sulkapallotunnista Jyrätien liikuntahallissa

Jäsenmaksut vuonna 2017:

- Aikuiset 25 €

- Juniorit (alle 18v) 15€

Eroaminen seuran jäsenyydestä

Jäsenyys on jatkuva kunnes se kirjallisesti irtisanotaan.

Eroaminen tapahtuu lähettämällä vapaamuotoinen irtisanominen sähköpostilla tai postitse HTS:n sihteerille. Eroava on velvollinen maksamaan kyseisen vuoden jäsenmaksunsa.