Linkkejä

Hämeenlinnan Tennisseura (HTS) on vuonna 1939 perustettu urheiluseura, joka liikuttaa jäsenistöään kuntoilu-, harrastus- ja kilpailumielessä eri ikäryhmissä ympäri vuoden. Seuran puheenjohtaja ja yhteishengen luoja on Pertti Kiviniemi (0400 846956).

HTS:n toiminnan tarkoituksena on ylläpitää ja edistää tennis- sekä muuta liikuntaharrastusta seuran toiminta-alueella siten, että mahdollisimman moni seuran jäsen harrastaisi kunto-, kilpa- tai huippu-urheilua edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti.

HTS luo jäsenilleen järjestelmällisellä toiminnalla olosuhteet laadukkaaseen ja monipuoliseen urheiluun sekä hyvinvointiliikuntaan. Seuran junioritoiminnassa tärkeintä on toimintaan osallistuvien pysyminen ohjatussa harrastustoiminnassa ja nauttiminen kehittymisestä sekä onnistumisista. Seura tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden kehittyä nuoresta aina kansallisen tason urheilijaksi, valmentajaksi tai seuratoimijaksi.

HTS pysyy, kehittyy ja tunnustetaan arvostettuna hämeenlinnalaisena urheilun erikoisseurana. Se tuottaa jäsenistölleen liikuntaan ja urheiluun liittyviä positiivisia elämyksiä.

Hämeenlinnan Tennisseura on urheiluseura, jossa on avoin ja kannustava ilmapiiri ja kaikki harrastajat ovat tervetulleita seuratoimintaan.

HTS:n toiminnan lähtökohta:

Perusasiat kunnossa - tulevaisuus hallussa

I. Seuraorganisaatio

- Organisaatio on innovatiivinen ja asiakaslähtöinen. Toiminta on avointa ja vuorovaikutteista.

- Organisaation tehtävävastuut on jaettu tarkoituksenmukaisesti.

- Seuran tiedottaminen on oikea-aikaista, tehokasta ja läpinäkyvää.

II. Seuran talous

- Seuran talous on vakaalla pohjalla.

- Yhteistyökumppanit ovat tyytyväisiä ja arvostavat seuran laadukasta toimintaa.

III. Valmennus ja seuratoiminta

- Seura on houkutteleva ja valmennus on osaavaa

- Seura turvaa toiminnan jatkuvuuden ja seuraan tulevat lapset/nuoret saavat laadukasta ja monipuolista harjoitusta.

- Valmennuksesta vastaavat ja muut seuratoimijat on tarkasti tietoisia omasta tehtäväkentästään ja toimivat sen mukaisesti.

- Seura kehittää jäsenilleen uusia palveluita (harrasteryhmät, sisäinen kilpailutoiminta)

IV. Yhteistyö ja sidosryhmät

- Hyvä ja avoin yhteistyö mahdollistaa toiminnan kehittämisen ja tiivis yhteistyö eri sidosryhmien kanssa tuo lisäarvoa seuran toiminnalle.