80 vuotta pitää sisällään monta tennistarinaa!

Hämeenlinnan Tennisseura on vireä vanhus

Hämeenlinnan Tennisseura on perinteinen hämeenlinnalainen urheiluseura. Noin 300 jäsenen seura juhlii kesäkuun 14. päivä 80-vuotissyntymäpäiviään hyvinvoivana laadukasta valmennusta tarjoavana liikuttajana. (HäSa)

Hämeen Sanomat julkaisi toimittaja Joonas Lainesalon kirjoittaman artikkelin 80-vuotissyntymäpäiväänsä juhlivasta Hämeenlinnan Tennisseurasta.

Artikkeli on luettavissa alla olevasta liitetiedostosta.

PDF-tiedostoHTS_on_vireä_vanhus.pdf (351 kB)
Hämeen Sanomien artikkeli 14.6.2019
Kuva: Pekka Rautiainen

Liikunnan taustavaikuttaja

Hämeenlinnan Tennisseuran puheenjohtaja ja yhteishengen luoja Pertti Kiviniemi sai kunnian olla ensimmäinen Hämeen Sanomien julkaisemaan juttusarjaan haastateltu urheilun taustavaikuttaja, eikä suinkaan pelkästään taustavaikuttaja vaan - kuten tiedämme - mitä aktiivisin ja omalla esimerkillään seuraa luonnikkaasti johtava toimija.

Pertistä ja hänen tennikseen liittyvistä ajatuksistaan kertova juttu julkaisiin Hämeen Sanomissa 5.6.2018 ja koko tarina löytyy alla olevasta  liitetiedostosta.