Tänne kootaan mm seuran vanhat tiedotteet ja muita tennisaiheisia tekstejä

Asiakastyytyväisyyskysely 2018

HTS toteutti maaliskuussa 2018 asiakastyytyväisyyskyselyn, jonka tarkoituksena oli selvittää seuran hallitukselle, miten tyytyväisiä seuran jäsenet ovat yleisellä tasolla seuran asiakaspalveluun, tiedotukseen, valmennus- ja kilpailutoiminnan laatuun sekä tiloihin, joissa seura toimii. Kyselyn tavoitteena oli tuottaa seuralle kehitysehdotus toiminnan parantamiseksi saatujen vastausten perusteella.

Kysely rajattiin koskemaan satunnaisesti valittuja seuran jäseniä.

PDF-tiedostoAsiakastyytyväisyys 2018.pdf (85 kB)
Tiivistelmä

Liikunnan taustavaikuttaja

Hämeenlinnan Tennisseuran puheenjohtaja ja yhteishengen luoja Pertti Kiviniemi sai kunnian olla ensimmäinen Hämeen Sanomien julkaisemaan juttusarjaan haastateltu urheilun taustavaikuttaja, eikä suinkaan pelkästään taustavaikuttaja vaan - kuten tiedämme - mitä aktiivisin ja omalla esimerkillään seuraa luonnikkaasti johtava toimija.
Pertistä ja hänen tennikseen liittyvistä ajatuksistaan kertova juttu julkaisiin Hämeen Sanomissa 5.6.2018 ja koko tarina löytyy oheisesta liitteestä.