80 vuotta pitää sisällään monta tennistarinaa!

Hämeenlinnan Tennisseura on vireä vanhus

Hämeenlinnan Tennisseura on perinteinen hämeenlinnalainen urheiluseura. Noin 300 jäsenen seura juhlii kesäkuun 14. päivä 80-vuotissyntymäpäiviään hyvinvoivana laadukasta valmennusta tarjoavana liikuttajana. (HäSa)

Hämeen Sanomat julkaisi toimittaja Joonas Lainesalon kirjoittaman artikkelin 80-vuotissyntymäpäiväänsä juhlivasta Hämeenlinnan Tennisseurasta.

Artikkeli on luettavissa alla olevasta liitetiedostosta.

PDF-tiedostoHTS_on_vireä_vanhus.pdf (351 kB)
Hämeen Sanomien artikkeli 14.6.2019
Vuoden 2018 kilpailunjohtaja Raine Jussila

Suomen Tennisliitto palkitsi vuoden parhaat perinteiseen tyyliin Tennisgaalassa 16.11.2018. Tennisgaala järjestettiin Hotelli Clarionissa Jätkäsaaressa Helsingissä.

Seuramme pitkäaikainen kilpailunjohtaja Raine Jussila palkittiin vuoden 2018 kilpailunjohtajana.

HTS:n Marja-Liisa Hedman palkittiin vuoden 2018 naissenioripelaajana.

Kuva: Pekka Rautiainen

Liikunnan taustavaikuttaja

Hämeenlinnan Tennisseuran puheenjohtaja ja yhteishengen luoja Pertti Kiviniemi sai kunnian olla ensimmäinen Hämeen Sanomien julkaisemaan juttusarjaan haastateltu urheilun taustavaikuttaja, eikä suinkaan pelkästään taustavaikuttaja vaan - kuten tiedämme - mitä aktiivisin ja omalla esimerkillään seuraa luonnikkaasti johtava toimija.

Pertistä ja hänen tennikseen liittyvistä ajatuksistaan kertova juttu julkaisiin Hämeen Sanomissa 5.6.2018 ja koko tarina löytyy alla olevasta  liitetiedostosta.