Vuoden 2018 kilpailujohtaja Raine Jussila

Suomen Tennisliitto palkitsi vuoden parhaat perinteiseen tyyliin Tennisgaalassa 16.11.2018. Tennisgaala järjestettiin Hotelli Clarionissa Jätkäsaaressa Helsingissä.

Seuramme pitkäaikainen kilpailujohtaja Raine Jussila palkittiin vuoden 2018 kilpailujohtajana.

HTS:n Marja-Liisa Hedman palkittiin vuoden 2018 naissenioripelaajana.

Kuva: Pekka Rautiainen

Liikunnan taustavaikuttaja

Hämeenlinnan Tennisseuran puheenjohtaja ja yhteishengen luoja Pertti Kiviniemi sai kunnian olla ensimmäinen Hämeen Sanomien julkaisemaan juttusarjaan haastateltu urheilun taustavaikuttaja, eikä suinkaan pelkästään taustavaikuttaja vaan - kuten tiedämme - mitä aktiivisin ja omalla esimerkillään seuraa luonnikkaasti johtava toimija.

Pertistä ja hänen tennikseen liittyvistä ajatuksistaan kertova juttu julkaisiin Hämeen Sanomissa 5.6.2018 ja koko tarina löytyy alla olevasta  liitetiedostosta.

HTS kulkee Kiviniemen tiellä.

Asiakastyytyväisyyskysely 2018

HTS toteutti maaliskuussa 2018 asiakastyytyväisyyskyselyn, jonka tarkoituksena oli selvittää seuran hallitukselle, miten tyytyväisiä seuran jäsenet ovat yleisellä tasolla seuran asiakaspalveluun, tiedotukseen, valmennus- ja kilpailutoiminnan laatuun sekä tiloihin, joissa seura toimii. Kyselyn tavoitteena oli tuottaa seuralle kehitysehdotus toiminnan parantamiseksi saatujen vastausten perusteella.

Kysely rajattiin koskemaan satunnaisesti valittuja seuran jäseniä.

PDF-tiedostoAsiakastyytyväisyys 2018.pdf (85 kB)
Tiivistelmä