Ajankohtaista

Hämeenlinnan Tenniskeskuksen aukioloajat, tuntihinnat ja kiinniolopäivät 24.8.2020 - 6.6.2021:
Hämeenlinnan Aulangon tenniskentillä pelatun TEHO Sport Finnish Tourin voittoon ylsi 19-vuotias Otto Virtanen.
Miesten TEHO Sport Finnish Tourin toinen kilpailupäivä Aulangon tenniskentillä saatiin pelattua lähes suunnitellusti loppuun asti. Koko päivää värittänyt tihkusade muuttui rankemmaksi ja keskeytti kaksi puolivälieräottelua. Sunnuntaina pelataan kesken jääneet puolivälierät klo 10.00 alkaen, välierät klo 12.00 ja loppuottelu klo 16.00.
Hämeenlinnan Tennisseura saa viikonvaihteessa kovatasoisia vieraita. Neljättä kertaa Aulangon kentillä pelattavassa miesten Finnish Tourin osakilpailussa ovat mukana muun muassa helsinkiläisen HVS-Tenniksen Patrik Niklas-Salminen, 22, ja virolainen kova haastaja Jürgen Zopp, 32. Molemmat ovat yltäneet hyville sijoille ATP-listoilla, Niklas-Salminen parhaimmillaan 418. sijalle ja Zopp vuonna 2012 jopa sijalle 71.
Tulevana viikonloppuna 21.-23.8. isketään miesten TEHO Sport Finnish Tourin osakilpailu Hämeenlinnassa. Aulangon idyllisessä tennisympäristössä on luvassa erittäin kovatasoinen turnaus, jonka kärkisijoitettuina ovat ammattilaispelaajat Patrik Niklas-Salminen (HVS), virolainen Jürgen Zopp, Harri Heliövaara (Sata) ja Otto Virtanen (HVS).
Liitteenä jäsenistölle tiedoksi Suomen Tennisliiton heinäkuun kilpailuinfo.
Liitteenä HTS:n jäsenistölle tiedoksi Suomen Tennisliiton uutiskirje 7/2020.