Ajankohtaista

Suomen Tennisliitto toimii yhteistyökumppanina Itä-Suomen yliopistossa toteutettavassa liikuntalääketieteen Pro Gradu -tutkimuksessa, jonka tarkoituksena on tutkia aikuisten kilpatennispelaajien ja aktiivisten tenniksen harrastajien urheiluvammoja. Tutkimuksessa selvitetään urheiluvammojen esiintyvyyttä, vakavuutta, tyyppiä, sijaintia sekä mahdollisia urheiluvammojen riskitekijöitä.
Suomen seuraava Davis Cup -ottelu pelataan 13.-14.9.2019 Espoo Metro Areenalla. Vastassa on Itävalta. Ottelu koostuu kahdesta perjantaina pelattavasta kaksinpelistä sekä yhdestä nelinpelistä ja kahdesta kaksinpelistä, jotka pelataan lauantaina. Tennisliitto hakee järjestelyihin mukaan noin 50 talkoolaista toimimaan eri tehtävissä.
TEHO SPORT Finnish Tour on aikuisten huippukilpailusarja. Hämeenlinnassa isketään vuoden kuudes osakilpailu 23. -26.8.2019.
Suomen Tennisliitto on lähettänyt seuroille kilpailutoiminnan elokuun tietopaketin. Ohessa tietopaketti HTS:n jäsenille tiedoksi ja mahdollisia toimenpiteitä varten.
Suomen Tennisliitto on lähettänyt seuroille kilpailutoiminnan kesäkuun tietopaketin. Ohessa tietopaketti HTS:n jäsenille tiedoksi ja mahdollisia toimenpiteitä varten.
Hämeenlinnan Tennisseura on perinteinen hämeenlinnalainen urheiluseura. Noin 300 jäsenen seura juhlii kesäkuun 14. päivä 80-vuotissyntymäpäiviään hyvinvoivana laadukasta valmennusta tarjoavana liikuttajana. (HäSa)
Suomen Tennisliitto järjestää aktiivisesti eritasoisia valmentajakoulutuksia ympäri vuoden. Parhaillaan on käynnissä kilpavalmentajakoulutus, jonka viimeisin lähijakso pidettiin Pajulahdessa toukokuun 25. ja 26. päivä.