Ajankohtaista

Suomen ja Itävallan välisen Davis Cup -maaottelun lipunmyynti aukaistaan maanantaina 27.5. klo 9:00. Otteluparin voittaja etenee maailmanlohkon karsintaan 2020.
Kilpaileminen kuuluu olennaisena osana tennikseen. Kansallisia kilpailuja löytyy ympäri Suomea lähes vuoden jokaiselta viikonlopulta. Kuitenkin välillä kynnys kilpailemiseen siirtymisestä voi tuntua isolta. Mikä siis avuksi?
Suomen Tennisliitto on lähettänyt seuroille kilpailutoiminnan maaliskuun tietopaketin. Ohessa tietopaketti HTS:n jäsenille tiedoksi ja mahdollisia toimenpiteitä varten.
Ohessa Hämeenlinnan Tennisseuran 79. toimintavuoden toteutuma jäsenistölle tiedoksi.
Lasten ja nuorten liikuntakäyttäytyminen Suomessa (LIITU) -tutkimuksessa kerätään tietoa 1.-, 3.-, 5.-, 7.- ja 9.-luokkalaisten lasten ja nuorten liikuntakäyttäytymisestä.