Ajankohtaista

Maailman antidopingtoimisto WADA on julkistanut vuoden 2019 kielletyt aineet ja menetelmät urheilussa -luettelon. Luettelossa määritetään, mitkä aineet ja menetelmät ovat kiellettyjä kilpailujen aikana ja kilpailujen ulkopuolella ja mitkä aineet ovat kiellettyjä missäkin urheilulajissa.
Suomen Tennisliitto palkitsi vuoden parhaat perinteiseen tyyliin Tennisgaalassa 16.11.2018. Tennisgaala järjestettiin Hotelli Clarionissa Jätkäsaaressa Helsingissä.
Hämeenlinnan Tennisseura ry:n vaalikokous pidetään sunnuntaina 2.12.2018 klo 18:00 Tenniskeskuksessa.
Suomen Tennisliitto on julkaissut koosteen tenniksen eri pelitapojen säännöistä ja pistelaskusta.
Tennisliitto edistää toiminnassaan yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Tasa-arvo-ohjeistuksessa on seuroille yhdenvertaisuuteen, tasa-arvoon ja urheilun eettisiin asioihin liittyviä ohjeita, joita Tennisliitto suosittelee seuroille.
Seurat ovat keskeisessä asemassa suomalaisessa liikuntakulttuurissa. Liikuntakulttuurin moninaistumisesta huolimatta seurat ovat organisoidun liikunta- ja urheilutoiminnan ydinyksiköitä. Niiden merkitys niin huippu- ja kilpaurheilun kuin harrasteliikunnankin näkökulmasta on suuri. Ennen kaikkea lasten ja nuorten liikuttajina ja liikuntaan sosiaalistajina seurojen rooli on nykytilanteessa jokseenkin korvaamaton.
Seuran sisäkisojen onnistuneen läpiviennin mahdollistamiseksi tarvitsemme toimitsijoita kentänvalvojatehtäviin.
Tule vastaamaan nimettömästi urheilun ja liikunnan parissa vuoden aikana havaitsemastasi ja kokemastasi kiusaamisesta ja muusta syrjinnästä!
Hämeenlinnan Tennisseura on ottamassa kuluvana vuonna vaiheittain käyttöön Suomen Tennisliiton jäsenseuroilleen tarjoaman Seurojen Toiminnanohjausjärjestelmän, jonka yhtenä osana on seuran toimintaa entistä paremmin palveleva jäsenrekisteriosio.