Liitteenä jäsenistölle tiedoksi Suomen Tennisliiton kesäkuun kilpailuinfo.
Suomen Tennisliitto päivittää ohjeitaan harjoitus- ja kilpailutoimintaan liittyen Valtioneuvoston ja Olympiakomitean 4.5.2020 antamien ohjeistuksien pohjalta.
Suomen Tennisliitto päivittää ohjeitaan koronaepidemiaan liittyen ulkotenniskauden alkaessa. Tennisliitto toivoo ja odottaa tennisyhteisöltä vastuullisuutta yhteisen hyvinvoinnin turvaamisessa. Tennisliitto suosittelee seuraamaan ja noudattamaan viranomaisten sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ohjeistuksia.
Tennisseurat ympäri Suomea ovat alkaneet julkaista ohjeita omatoimiseen harjoitteluun. Tennisliitto julkaisee ja päivittää mielenkiintoisia ja hyviä treenivinkkejä seuroilta sekä linkittää heidän kanavansa, joista voi seurata uusien harjoitteiden julkaisuja.
Suomen Tennisliitto on julkaissut kattavia kilpailuinfoja viime elokuusta lähtien ja nyt on aika huhtikuun katsauksen.
Hyvä Hämeenlinnan Tennisseuran jäsen.
Cinia Fed Cup Team Finland esittelee seuraavien päivien aikana omia TOP5-oheisharjoitteitaan.