Ajankohtaista

Tennisliitto lanseerasi uutena seura- ja jäsenpalveluna sähköisen mobiilijäsenkortin torstaina 30.1. Kyseessä on ainutlaatuinen etu tennisseurojen jäsenistöille – tenniksen sisäpiiri.
Kokouksessa esitetään vuoden 2019 tilinpäätös, hallituksen toimintakertomus ja tilintarkastajan lausunto.
Tennisliitto edistää toiminnassaan yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Tasa-arvo-ohjeistuksessa on seuroille yhdenvertaisuuteen, tasa-arvoon ja urheilun eettisiin asioihin liittyviä ohjeita, joita Tennisliitto suosittelee seuroille. Lisäksi Tennisliitto suosittelee seurojen hallituksia ottamaan näitä suosituksia seurojen käyttöön, jotta voimme mahdollistaa yhdenvertaiset, tasa-arvoiset ja eettisesti kestävät harrastusmahdollisuudet jokaiselle tenniksen harrastajalle.
Suomen Tennisliitto suosittelee kaikille kilpapelaajille vapaaehtoisen urheiluvakuutuksen, Sporttiturvan, ostamista OP Vakuutukselta. Tennisliiton kilpailutoimintaan osallistuvien tulee lunastaa kilpailulisenssi (www.tennisassa.fi), joka EI sisällä vakuutusta. Sporttiturva on tapaturmavakuutus kilpailuihin, harjoituksiin ja leireille (huom! voimassa ulkomailla ja kotimaassa yhtämittaisilla matkoilla korkeintaan 3 kk).
Tennisliiton joulukuun kilpailuinfossa on asiaa mm rankinglaskennan muutoksista vuodelle 2020.
HTS sai uuden hallituksen vaalikokouksessa 1.12.2019.