Ajankohtaista

Suomen Tennisliitto on lähettänyt seuroille kilpailutoiminnan maaliskuun tietopaketin. Ohessa tietopaketti HTS:n jäsenille tiedoksi ja mahdollisia toimenpiteitä varten.
Ohessa Hämeenlinnan Tennisseuran 79. toimintavuoden toteutuma jäsenistölle tiedoksi.
Lasten ja nuorten liikuntakäyttäytyminen Suomessa (LIITU) -tutkimuksessa kerätään tietoa 1.-, 3.-, 5.-, 7.- ja 9.-luokkalaisten lasten ja nuorten liikuntakäyttäytymisestä.
HTS:n hallitus on käsitellyt asiakaspalautteessaan saamia ehdotuksia ja yksi niistä oli "yö-tenniksen" sekä "höntsäkisojen" palauttaminen agendalle. Nämä kommentit huomioon ottaen seuran hallitus on päättänyt järjestää ns. Nelinpeliturnauksen arvotuin parein 4 kertaa vuoden 2019 aikana, yhden kevätkaudella, kaksi kesäkaudella (kesä- ja elokuussa) sekä yhden syyskaudella (kinkkuturnaus).
Hämeenlinnan Tennisseuran Outi Helminen ja Sini Saukkonen ylsivät mestaruuksiin Hyvinkäällä pelatuissa senioreiden SM-kisoissa. Helminen voitti 35-vuotiaiden sarjan ja Saukkonen oli paras 65-vuotiaissa.
HTS:n Marja-Liisa Hedman voitti viikonloppuna kaksi mestaruutta Talin Tenniskeskuksella pelatuissa senioreiden SM-kilpailuissa. SM-tittelit tulivat 70-vuotiaiden kaksin- ja nelinpeleissä.
Suomen Tennisliitto on lähettänyt seuroille kilpailutoiminnan tammikuun tietopaketin. Ohessa tietopaketti HTS:n jäsenille tiedoksi ja toimenpiteitä varten.
11 uutta seuravalmentajaa valmistui tammikuussa Pajulahdesta. Valmistuneiden joukossa on myös HTS:n valmentaja Stephane Gouriou. Parhaat onnittelut tuoreelle seuravalmentajalle.