Ajankohtaista

Syksy on ollut Tennisliiton koulutusrintamalla vilkasta. Pajulahdessa valmistui uusia kilpavalmentajia ja uusi seuravalmentajakoulutus käynnistyi.
Suomen Tennisliitto on lähettänyt seuroille kilpailutoiminnan syyskuun tietopaketin. Ohessa tietopaketti HTS:n jäsenille tiedoksi ja mahdollisia toimenpiteitä varten.
Sisäkaudelle 2019-2020 haetut seurasiirrot on nyt julkaistu:
Suomen tennismaajoukkueiden, Cinia Davis ja Fed Cup Team Finland, fanituotteet ovat nyt saatavilla. Valikoimasta löytyy t-paitoja, college-paita, lippis, pipoja, kaulahuivi ja bandana.
Suomen Tennisliitto toimii yhteistyökumppanina Itä-Suomen yliopistossa toteutettavassa liikuntalääketieteen Pro Gradu -tutkimuksessa, jonka tarkoituksena on tutkia aikuisten kilpatennispelaajien ja aktiivisten tenniksen harrastajien urheiluvammoja. Tutkimuksessa selvitetään urheiluvammojen esiintyvyyttä, vakavuutta, tyyppiä, sijaintia sekä mahdollisia urheiluvammojen riskitekijöitä.
Lauri Kiiski palasi Aulangolle voittamaan.