Ajankohtaista

HTS:n Kinkkuturnaus 2019 pelataan Hämeenlinnan tennishallilla lauantaina 30.11. klo 16:00 alkaen. Tapahtuman tavoitteena on aloittaa jälleen kerran mukava perinne seuran toiminnassa, joten mitä enemmän saamme osallistujia, sitä hauskempaa meillä tulee olemaan. Tästä turnauksesta on tarkoitus tehdä se turnaus, mistä jälkipolville on mitä kertoa!
Paluun kansainväliseen kilpailukalenteriin tekevä Tali Open 11.-17.11. julkaisi tällä viikolla neljälle pelaajalle myönnetyt villit kortit – suomalaisista pääsarjapaikat saivat Harri Heliövaara, Patrik Niklas-Salminen ja Otto Virtanen. Emil Ruusuvuori on myös suoraan pääsarjassa, jossa on mukana peräti neljä TOP100-pelaajaa.
Syksy on ollut Tennisliiton koulutusrintamalla vilkasta. Pajulahdessa valmistui uusia kilpavalmentajia ja uusi seuravalmentajakoulutus käynnistyi.
Suomen Tennisliitto on lähettänyt seuroille kilpailutoiminnan syyskuun tietopaketin. Ohessa tietopaketti HTS:n jäsenille tiedoksi ja mahdollisia toimenpiteitä varten.
Sisäkaudelle 2019-2020 haetut seurasiirrot on nyt julkaistu:
Suomen tennismaajoukkueiden, Cinia Davis ja Fed Cup Team Finland, fanituotteet ovat nyt saatavilla. Valikoimasta löytyy t-paitoja, college-paita, lippis, pipoja, kaulahuivi ja bandana.
Suomen Tennisliitto toimii yhteistyökumppanina Itä-Suomen yliopistossa toteutettavassa liikuntalääketieteen Pro Gradu -tutkimuksessa, jonka tarkoituksena on tutkia aikuisten kilpatennispelaajien ja aktiivisten tenniksen harrastajien urheiluvammoja. Tutkimuksessa selvitetään urheiluvammojen esiintyvyyttä, vakavuutta, tyyppiä, sijaintia sekä mahdollisia urheiluvammojen riskitekijöitä.