Ajankohtaista

Asioidessaan lääkärillä urheilijan tulee kertoa kuuluvansa dopingvalvonnan piiriin. Tällöin lääkäri pystyy tarkistamaan heti, onko aiottu hoito sallittu tai vaatiiko se esimerkiksi erivapauden hakemista.
”JASKAN MALJA” on kiertopalkinto, jonka tarkoituksena on kannustaa Hämeenlinnan Tennisseuran jäsenistöä ja muita tennisurheilun parissa toimivia aktiivisesti, aloitteellisesti ja innostavasti toimimaan seuran ja hämeenlinnalaisen tenniksen hyväksi. Kiertopalkinto jaettiin ensimmäisen kerran vuonna 2010.
Lipunmyynti Suomen miesten maajoukkueen otteluun hallitsevaa maailmanmestaria Kroatiaa vastaan on käynnistynyt vauhdikkaasti.
Lasten ja nuorten hyvä harjoittelu mailapeleissä -seminaari järjestetään Helsingissä 9.-10.2.2019.
Suomen Tennisliitto on lähettänyt seuroille kilpailutoiminnan joulukuun tietopaketin. Ohessa tietopaketti jäsenille tiedoksi ja toimenpiteitä varten.
Suomen miesten tennismaajoukkue avaa vuoden 2019 kotikentällään, kun hallitseva maailmanmestari Kroatia saapuu harjoitusmaaotteluun Talin Tenniskeskukseen torstaina 31.1.2019.
Hämeenlinnan Tennisseura on kuluvana vuonna ottanut käyttöön Suomen Tennisliiton jäsenseuroilleen tarjoaman Seurojen Toiminnanohjausjärjestelmän, TennisClubin. Järjestelmän yhtenä tärkeänä osana on seuran toimintaa entistä paremmin palveleva jäsenrekisteriosio.
Valtioneuvosto on hyväksynyt eduskunnalle annettavan liikuntapoliittisen selonteon. Selonteko kattaa mm. linjaukset liikunnan lisäämisestä elämän eri vaiheissa, liikuntapaikkarakentamisesta, liikunnan kansalaistoiminnasta ja huippu-urheilusta. Päämääränä on lisätä merkittävästi ihmisten fyysistä aktiivisuutta. Jyväskylän yliopisto on tuottanut selonteon tausta-aineistoksi kattavan tutkimuskatsauksen.