Ajankohtaista

Suomen Tennisliitto ottaa ensi viikolla käyttöön mobiilijäsenkortin, jonka saavat kaikki Tennisliiton jäsenseurojen jäsenet. Kortti toimii perinteisenä jäsenkorttina, jonka avulla voi tarvittaessa todistaa jäsenyytensä voimassaolon. Kortin avulla jäsenet voivat myös saada yhteisiä ja seurakohtaisia etuja ja tarjouksia.
Loppiaisena 6.1. Elenia-Areenan Liikut sää-tapahtumassa oli HTS:n osastolla mahdollisuus minitenniskokeilun ohella veikata ämpärissä olleiden tennispallojen määrä.
Tennisliitto ottaa tammikuussa 2020 käyttöön sähköisen jäsenkortin, jonka saavat kaikki jäsenseurojen jäsenet. Jäsenkortti tulee puhelimeen ladattavana sovelluksena ja se edellyttää jäseneltä henkilökohtaista puhelinnumeroa.
Suomen Tennisliitto suosittelee kaikille kilpapelaajille vapaaehtoisen urheiluvakuutuksen, Sporttiturvan, ostamista OP Vakuutukselta. Tennisliiton kilpailutoimintaan osallistuvien tulee lunastaa kilpailulisenssi (www.tennisassa.fi), joka EI sisällä vakuutusta. Sporttiturva on tapaturmavakuutus kilpailuihin, harjoituksiin ja leireille (huom! voimassa ulkomailla ja kotimaassa yhtämittaisilla matkoilla korkeintaan 3 kk).
Tennisliiton joulukuun kilpailuinfossa on asiaa mm rankinglaskennan muutoksista vuodelle 2020.
HTS sai uuden hallituksen vaalikokouksessa 1.12.2019.
Syksy on ollut Tennisliiton koulutusrintamalla vilkasta. Pajulahdessa valmistui uusia kilpavalmentajia ja uusi seuravalmentajakoulutus käynnistyi.