Ajankohtaista

Hei, Alkusyksystä Hämeenlinnan Tenniskeskuksessa otettiin käyttöön nettiajanvarausjärjestelmä ja sen seurauksena myös sarjatenniksen kotipelit tuli varata järjestelmän kautta ja hinnaksi kotipeleille tuli normaalit hallin hinnat. Uuden järjestelmän myötä aikaisemmat "sopimushinnat" ja käteismaksut poistuivat ja tästä aiheutui epätietoisuutta sekä kustannusten kasvua seuran sarjapelijoukkueille.
Vallitsevasta koronavirustilanteesta johtuen ei perinteistä Tennisgaalaa järjestetty, mutta vuoden parhaat palkittiin etäyhteyksien avulla perjantai-iltana.
Koronavirustilanne ei ole ohitse yhteiskunnassamme ja edelleen toivomme kiinnitettävän huomiota vastuulliseen ja turvalliseen toimintaan. Olemme tähän mennessä yhdessä onnistuneet pitämään pallot liikkeellä - pidetään yhdessä huoli, että näin käy myös jatkossakin.
Hämeenlinnan Tennisseura ry:n vaalikokous pidetään sunnuntaina 29.11.2020 klo 11.00 Tenniskeskuksessa.
Tennisliiton uutinen 2.11.2020 klo 8.10