Ajankohtaista

Suomen Tennisliitto on lähettänyt seuroille kilpailutoiminnan kesäkuun tietopaketin. Ohessa tietopaketti HTS:n jäsenille tiedoksi ja mahdollisia toimenpiteitä varten.
Hämeenlinnan Tennisseura on perinteinen hämeenlinnalainen urheiluseura. Noin 300 jäsenen seura juhlii kesäkuun 14. päivä 80-vuotissyntymäpäiviään hyvinvoivana laadukasta valmennusta tarjoavana liikuttajana. (HäSa)
Suomen seuraava Davis Cup -ottelu pelataan 13.-14.9.2019 Espoo Metro Areenalla. Vastassa on Itävalta. Ottelu koostuu kahdesta perjantaina pelattavasta kaksinpelistä sekä lauantaina pelattavista yhdestä nelinpelistä ja kahdesta kaksinpelistä. Suomen ja Itävallan Davis Cup -kohtaaminen tulee olemaan iso ja merkittävä tapahtuma suomalaisessa tenniksessä.
HTS:n vähemmän vakavamielinen nelinpeliturnaus 2/2019 pelataan Aulangolla sunnuntaina 30.6. klo 09:00 alkaen.
Suomen Tennisliitto järjestää aktiivisesti eritasoisia valmentajakoulutuksia ympäri vuoden. Parhaillaan on käynnissä kilpavalmentajakoulutus, jonka viimeisin lähijakso pidettiin Pajulahdessa toukokuun 25. ja 26. päivä.
Suomen Tennisliitto on lähettänyt seuroille kilpailutoiminnan tietopaketin. Ohessa tietopaketti HTS:n jäsenille tiedoksi ja mahdollisia toimenpiteitä varten.