Ajankohtaista

Viime vuonna lanseerattu Palkitse Pelikaveri -kilpailu on jälleen käynnistynyt. Tennisliitto ja Porsche etsivät jälleen tennisaiheisia tarinoita ystävyydestä ja perheistä tenniksen parissa. Kerro tarinasi ja voit voittaa ainutlaatuisen matkan ensi vuoden huhtikuussa järjestettävään Porsche Tennis Grand Prix -kilpailuun Stuttgartiin!
Tule vastaamaan nimettömästi urheilun ja liikunnan parissa vuoden aikana havaitsemastasi ja kokemastasi kiusaamisesta ja muusta syrjinnästä!
Hämeenlinnan Tennisseura on ottamassa kuluvana vuonna vaiheittain käyttöön Suomen Tennisliiton jäsenseuroilleen tarjoaman Seurojen Toiminnanohjausjärjestelmän, jonka yhtenä osana on seuran toimintaa entistä paremmin palveleva jäsenrekisteriosio.