Tennisliiton tiedote seuroille koronaviruksesta

9.3.2020

Suomen Tennisliitto on lähettänyt jäsenseuroilleen alla olevan tiedotteen ja ohjeistuksen koronavirukseen liittyen.

Tennisliiton tiedote:

Suhtaudumme Tennisliitossa vakavasti ja vastuullisesti liikkeellä olevaan koronavirukseen. Seuraamme tilanteen kehittymistä ja arvioimme tarvittavia toimenpiteitä sekä annamme tarvittaessa toimintaan liittyviä ohjeistuksia. Suosittelemme myös teitä seuraamaan aktiivisesti Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sekä muiden viranomaisten ohjeistuksia.

 

KILPAILUTOIMINTA

- Kilpailu- ja sarjatennistoiminta jatkuu toistaiseksi normaalisti.

- Mikäli haluatte keskustella kilpailun tai sarjatennisottelun perumisesta tai siirtämisestä, voitte olla yhteydessä toimistoomme.

- Voitte harkintanne mukaan ohjeistaa pelaajia olemaan kättelemättä otteluiden jälkeen. Toistaiseksi Kansainvälinen Tennisliitto ei ole kieltänyt kättelyä otteluiden jälkeen ja noudatamme samaa linjaa.

 

SEURATOIMINTA

- Tämän hetkisten ohjeiden mukaan valmennus- ja muu toiminta voi jatkua normaalisti. Suosittelemme tutustumaan THL:n ja muiden viranomaisten ohjeistuksiin ja huomioimaan ne seuran toiminnassa.

- THL:n ajankohtaista infoa koronavirustilanteesta https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19
 

- THL:n toimintaohje työnantajille https://www.ttl.fi/tyoterveyslaitoksen-toimintaohje-yrityksille-koronavirusepidemiaan-varautumiseksi/.

- THL:n ohje työntekijöille https://www.ttl.fi/toimintaohje-tyontekijoille-wuhanin-koronaviruksen-tartunnan-ehkaisyyn/.

- THL:n ohjeita käsi- ja yskimishygieniaan https://aineistopankki.thl.fi/l/28Kmmw89m2Hn.