HTS:n perinteikäs Kinkkuturnaus lauantaina 30.11.2019 klo 16 alkaen

12.11.2019

HTS:n Kinkkuturnaus 2019 pelataan Hämeenlinnan tennishallilla lauantaina 30.11. klo 16:00 alkaen. Tapahtuman tavoitteena on aloittaa jälleen kerran mukava perinne seuran toiminnassa, joten mitä enemmän saamme osallistujia, sitä hauskempaa meillä tulee olemaan. Tästä turnauksesta on tarkoitus tehdä se turnaus, mistä jälkipolville on mitä kertoa!

Tavoitteena on saada turnaukseen vähintään 12 paria. Pelaajien erilaiset taitotasot eivät ole ongelma sillä ideana on, että parit täydentävät toisiaan ja tulemme tutuiksi toisillemme.

Kilpailu on tarkoitettu seuran (HTS) jäsenille.

Pelitapasuunnitelma

• Pelimuotona nelinpeli arvotuin parein
  • Erillisiä miesten tai naisten sarjoja ei ole vaan järjestäjä muodostaa parit arpomalla
  • Alkusarja pelataan kolmessa lohkossa
  • Lohkovaiheessa kaikki parit pelaavat kaikki kaikkia vastaan yhden erän ja lohkoista 3 parasta jatkaa seuraavaan vaiheeseen eli kaavioon
  • Kaaviossa pelataan myös yksi erä kunnes turnauksen voittajapari sekä toiseksi ja kolmanneksi tullut pari on selvillä.

Pelejä tulee siis paljon (mitä on toivottu) ja aikataulu vierähtää varmasti ns. yötenniksen puolelle mitä sitäkin on toivottu.

Järjestäjä päättää turnauksen lopullisen pelitavan ilmoittautumisajan päätyttyä.

Osallistumismaksu

• 20 € / henkilö, joka maksetaan tennishallilla käteisellä.

Palkinnot

• Voittajaparille 2 x60 €:n lahjakortti joulukinkkuostoksille Tammelan Makulihaan
  • Kakkosparille 2 x 40 €:n lahjakortti
  • Kolmosparille 2 x 30 €:n lahjakortti
  • Lisäksi arvomme kaksi (2) 30 €:n lahjakorttia niiden kesken, jotka eivät päässeet palkintosijoille.

Ilmoittautuminen

• sähköisesti seuran nettisivuilta (www.hameenlinnantennisseura.fi) löytyvällä lomakkeella
  • Ilmoittautumisaika päättyy keskiviikkona 27.11.2019 klo 23:15

Turnauksen järjestäjänä ja johtajana toimii Juliusz Rakowski, puh 0503743753 (rakowskicc@gmail.com). Joten jos mielessäsi on jotain kysyttävää, ota reippaasti yhteyttä.

Tärkeintä ei ole voittaminen vaan se, että saa kinkkurahat kotiin viemisiksi!