Suomen Tennisliiton kilpailutoiminnan info, syyskuu 2019

4.9.2019

Suomen Tennisliitto on lähettänyt seuroille kilpailutoiminnan syyskuun tietopaketin. Ohessa tietopaketti HTS:n jäsenille tiedoksi ja mahdollisia toimenpiteitä varten.

Alla olevasta viestistä näette syyskuun 2019 kilpailuinfon pääkohdat. Info on kokonaisuudessaan viestin liitteenä. Lisäksi info löytyy myös sivulta https://www.tennis.fi/kilpailut/kilpailuinfot/

Erityisen tärkeää on huomioida, että Ässän ja TennisClubin välille aukeaa huomenna, 5.9.2019, yhteys. Jotta uudet pelaajat pystyvät rekisteröitymään Ässään, edellyttää se seuralta pelaajan lisäämistä jäsenrekisteriin, TennisClubiin.

Kilpailuinfon aiheina:

• ÄSSÄN JA TENNISCLUBIN YHTEYS AUKEAA 5.9.2019 – jäsenrekisterit ajan tasalle!
  • ÄSSÄN KÄYTTÖOHJE PELAAJILLE
  • SEURAAVA TASOLUETTELO
  • TYKKIMÄKI TEAM TOUR 2019-2020 – ilmoittautua voi vielä tällä viikolla.
  • KOULUTUKSIA – 1-tason kilpailunjohtajakoulutukseen vielä muutama paikka vapaana.
  • ARVOKILPAILUT JA KILPAILUSARJAT  - muutama kilpailu vielä ilman järjestäjää.

Terveisin,

Raisa Törnroos-Heinonen