HTS:n nelinpeliturnaus 1/2019

3.3.2019

HTS:n hallitus on käsitellyt asiakaspalautteessaan saamia ehdotuksia ja yksi niistä oli "yö-tenniksen" sekä "höntsäkisojen" palauttaminen agendalle. Nämä kommentit huomioon ottaen seuran hallitus on päättänyt järjestää ns. Nelinpeliturnauksen arvotuin parein 4 kertaa vuoden 2019 aikana, yhden kevätkaudella, kaksi kesäkaudella (kesä- ja elokuussa) sekä yhden syyskaudella (kinkkuturnaus).

Päivämäärä on nyt lyöty lukkoon kevätkauden turnaukselle ja se on lauantaina 6. huhtikuuta klo 14 alkaen. Ilmoittautumislomake löytyy Tenniskeskuksen aulasta. Lähtökohtaisesti osallistujamäärä on rajattu 16 henkilöön + 2 varapelaajaan. Mikäli turnaukseen halukkaita ilmaantuu huomattava määrä, on järjestäjällä tarvittaessa mahdollisuus hieman joustaa turnauksen hyväksyttävien pelaajien määrässä.

Turnauksen tarkemmat säännöt julkaistaan osallistujille Tenniskeskuksen ilmoitustaululla ja seuran kotisivuilla ilmoittautumisajan päätyttyä.Turnauksen vastuuhenkilönä toimii Juliusz Rakowski.

Pelit pelataan keväällä ja syksyllä Tenniskeskuksessa ja kesällä Aulangolla.

Osallistumismaksu on 20 € / pelaaja.

Aktiivista osallistumista toivoen

- HTS:n hallitus