HTS:lle lisää menestystä senioreiden SM-kilpailuissa

25.2.2019

Hämeen Sanomat / Arkistokuva

Hämeenlinnan Tennisseuran Outi Helminen ja Sini Saukkonen ylsivät mestaruuksiin Hyvinkäällä pelatuissa senioreiden SM-kisoissa. Helminen voitti 35-vuotiaiden sarjan ja Saukkonen oli paras 65-vuotiaissa.

Outi Helminen voitti semifinaalissa Veikkolan Tenniksen Eeva Hinttalan (ykkössijoitettu) erin 6–3 ja 6–0. Juniorivuosiaan tyttönimellä Järvinen menestystä tenniskentillä niittäneen Helmisen oli määrä saada finaalissa vastaansa seuratoverinsa Tiina Ketola-Mäcklinin. Helminen sai kuitenkin luovutusvoiton.

SM-hopeaa saanut Ketola-Mäcklin voitti semifinaalissaan Smash-Kotkan Annika Tanskan erin 6–3 ja 6–1.

Sini Saukkosen voittamassa 65-vuotiaiden sarjassa hopeaa sai Smash-Helsingin Anna-Liisa Sahlman.

Tekstilähde: Hämeen Sanomat verkkolehti 25.2.2019 / Pertti Koivunen