Jaskan Malja 2018 Suheil Lizanalle

8.1.2019

”JASKAN MALJA” on kiertopalkinto, jonka tarkoituksena on kannustaa Hämeenlinnan Tennisseuran jäsenistöä ja muita tennisurheilun parissa toimivia aktiivisesti, aloitteellisesti ja innostavasti toimimaan seuran ja hämeenlinnalaisen tenniksen hyväksi. Kiertopalkinto jaettiin ensimmäisen kerran vuonna 2010.

HTS:n hallitus on päättänyt palkita vuoden 2018 Jaskan Maljalla seuran valmennuspäällikön Suheil ”Su” Lizanan.

Su Lizana on toiminnassaan osoittanut esimerkillistä, innostavaa ja kannustavaa suhtautumista eri ikäisiin ohjattaviin ja valmennettaviin. Su on kantanut ansiokkaasti päävastuun seuran valmennus- ja alkeiskurssitoiminnan kehittämisestä. Sun aktiivisen ja tavoitteellisen toiminnan myötä myös seuran valmennettaville suunnattu sisäinen kilpailutoiminta on tällä hetkellä aiempaa selvästi laajempaa ja monipuolisempaa.

Edellä mainittuja palkitsemisperusteita tukee vahvasti se, että Sun johtama seuran valmennustoiminta sai erittäin hyvän kokonaisarvosanan vuosi sitten toteutetussa HTS:n asiakastyytyväisyyskyselyssä.

Kiertopalkinnon säännöt ja aikaisemmat voittajat löytyy Materiaalipankista.

Parhaat onnittelut!