Ilmoittaudu toimitsijaksi HTS:n Sisäkisoihin, panostasi tarvitaan!

24.9.2018

Hämeenlinnan Tennisseura järjestää muutaman kerran vuodessa valmennus- ja ohjaustoimintaansa kuuluvana palveluna valmennusryhmissä oleville jäsenilleen tarkoitettuja sisäisiä kilpailuja. Kuluvan syyskauden ensimmäinen sisäkisa järjestetään 6.10. ja toinen 15.12. Näissä tapahtumissa myös nuorimmille ohjattaville avautuu mahdollisuus tutustua tennikseen kilpaurheiluna. Näissä tapahtumissa pelaajilla on oiva mahdollisuus opetella ja testata tärkeitä normielämän perustaitoja kuten esimerkiksi vastoinkäymisten sietoa, kykyä voittaa arvokkaasti ja hävitä kunniakkaasti sekä reilun pelin merkitystä.

HTS:ssa ja sen järjestämissä kilpailutapahtumissa on jäsenistölle tarjolla oman ajankäytön ja halukkuuden mukaan pieniä ja vähän isompiakin toimitsijatehtäviä hoidettavaksi. Seuran toiminta ja sen kehittäminen on todella arvokasta työtä pienten ja vähän isompienkin harrastajien hyväksi. Pyrimme tarjoamaan laadukasta ja mukavaa toimintaa tennisharrastuksen parissa.

Seuran sisäkisojen onnistuneen läpiviennin mahdollistamiseksi tarvitsemme toimitsijoita kentänvalvojatehtäviin. Kohdasta Tiedotteita ja oppaita löytyy kehitysvaiheessa oleva Toimitsijaopas, jossa selvitetään henkilöstön tehtäviä kilpailutapahtumassa. Seuran sisäisissä kisoissa ei varsinaisia tuomareita otteluissa tarvita eikä käytetä vaan kentänvalvojat avustavat pelaajia ottelun tuomitsemisessa. Kentänvalvoja auttaa tarvittaessa ensikertalaisia arvonnassa, tuomitsemisessa ja pisteiden laskemisessa. Mikäli nämä taidot ovat pelaajilla hyvin hallussa, on kentänvalvojan tehtävänä seurata otteluita ja auttaa epäselvissä tilanteissa. Kentänvalvojan tehtävä on ohjata pelaajia toimimaan oikein kussakin tilanteessa ja tarvittaessa auttaa tuomioissa.

Jos tunnet kiinnostusta ja jos koet, että haluat antaa panoksesi edellä mainittujen tapahtumien järjestelyihin, ota rohkeasti yhteyttä seuran valmennuspäällikköön ja tapahtuman johtajaan Suheil Lizanaan (suheillizana@hotmail.com). Suheil perehdyttää ennen otteluja uudet toimitsijat tehtäviinsä.

Olet tervetullut aktiivisten vapaaehtoistoimijoiden joukkoon.

Hämeenlinnan Tennisseura kiittää