Valmennusmaksut, kevät 2020

4.4.2020

Hyvä Hämeenlinnan Tennisseuran jäsen.

Elämme poikkeuksellisia aikoja.

Hämeenlinnan Tennisseuran hallitus on päättänyt, että vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi seuran valmennus- ja ohjaustoiminta on lopetettu kuluvan kevätkauden osalta. Viimeinen valmennuspäivä oli 12.3.2020.

Hämeenlinnan Tennisseura ei järjestä valmennettaville korvaavaa valmennustoimintaa. Toteutumatta jäänyttä (13.3. – 31.5.) valmennusta koskevat, jo maksetut valmennusmaksut palautetaan asiakkaille, eikä niillä hyvitetä tulevien kausien maksuja.

Seuran sihteeri Tuula Yliniemi lähettää valmennettaville sähköpostin, josta selviää palautettava summa. Niiden osalta, jotka eivät kevätkauden maksua ole vielä maksaneet, sähköpostista selviää maksettava summa.

Saatuanne sähköpostin, ilmoittakaa sihteerille pankkiyhteystiedot, johon maksu palautetaan.

Toiminnasta kesällä, niin kenttien kuin mahdollisen valmennuksen suhteen ilmoitetaan erikseen.

Valmennuspäällikkö Suheil Lizana suunnittelee kesän valmennuksia.

Asiaan liittyvissä kysymyksissä voitte olla yhteydessä seuran puheenjohtajaan tai sihteeriin.

Yhteystiedot löytyvät TÄÄLTÄ.