Ajankohtaista

Tervetuloa Hämeenlinnan Tennisseuran Vuosikokoukseen su 29.11. klo 18. Kaikki uudet ja vanhat jäsenet rohkeasti mukaan tutustumaan toisiimme ja keskustelemaan tennishenkisesti. Kahvi- ja pullatarjoilu. t. Johtokunta: Pertti, Mauri, Tuula, Raine, Johanna, Julius ja Leena
Kurkista löytyykö mitään mielenkiintoista ! http://www.thefinalnight.fi/ http://huutokauppa.thefinalnight.fi/
kts. Tennisliiton Tennisässä
Kansalliset tenniskilpailut järjestettiin Hämeenlinnan Tenniskeskuksessa 2.-4.10.2015. Osallistujia oli tullut Espoosta, Tuusulasta, Valkeskoskelta, Porista, Nurmijärveltä, Tampereelta, Lahdesta, Helsingistä, Riihimäeltä, Hyvinkäältä, Kangasalta, Kuopiosta, Lohjalta sekä tietysti runsain määrin Hämeenlinnasta. Kisat järjesti Reima Wallin, joka hoiti kilpailut tyylikkäästi. Paikalla vallitsi rento ja kannustava ilmapiiri, vaikka tosissaan pelattiinkin. HTS:stä ensi kosketuksen kilpailumaailmaan saivat Piia, Jutta ja Minna. Hienoa!
Valmentajamme: Matti Koskenalusta, Stefan Gouriou, Rikhard Wallennius. Tervetulleita tennikseen opetukseen: Juniorit, Seniorit, Naiset, Miehet, alusta alkavat ja jo lajiin perehtyneet.
Tervetuloa uudet valmentajat Masa Koskenalusta ja Rikhard Wallenius!Rohkeasti yhteyttä seuraan, jos tasokas tennisvalmennus kiinnostaa.
HTS Elenialla 5.9 (29.8.2015)
HTS myös mukana Elenian Liikuntatapahtumassa la 5.9. Tule morjestamaan! t. HTS:n johtokunta
RSS ATOM