Ajankohtaista

Seuramme perustamisvuosi on 1939. Maassamme on tuolloin eletty kuohuvia aikoja. Hämeenlinnassa perustettiin silti Tennisseura!
IDEOITA (14.3.2016)
Onko sinulla seuran kehittämiseen, toimintaan, valmennukseen, tapahtumiin, jne joitakin ideoita? Ehdota sähköpostiin huhtikuun 2016 loppuun mennessä leena.tiitola@finnair.com.
Kesävalmennusta (14.3.2016)
Vanhoille, jo talvella valmennuksessa käynneille, kehitellään kesäksi lisävalmennusta Aulangolle. Valmentajana tuttu mies Rika Wallenius. Ilmoita halukkuutesi Rikalle. Lomakkeita jaossa tällä viikolla harjoituksissa. Kaikki mukaan pelaamaan kauniille Aulangon kentille!
Jaskan Maljan 2015 sai seurassa aktiivisesti toimiva ja pelaava Raine Jussila. Onnittelut Rainelle!
Tutustu seurasi tulevan vuoden toimintoihin!
Hämeenlinnan tennisseuran johtokuntaan vuodeksi 2016 valittiin seuraavat: Puheenjohtaja Pertti Kiviniemi Sihteeri/Rahastonhoitaja Tuula Yliniemi Muut jäsenet, Leena Tiitola, Sini Kiuas, Raine Jussila, Mauri Liukkonen ja Julius Rakowski Tämä tiimi luotsaa HTS:ää nousevalla käyrällä seuraavan vuonna.