Tutustu seurasi tulevan vuoden toimintoihin!
Hämeenlinnan tennisseuran johtokuntaan vuodeksi 2016 valittiin seuraavat: Puheenjohtaja Pertti Kiviniemi Sihteeri/Rahastonhoitaja Tuula Yliniemi Muut jäsenet, Leena Tiitola, Sini Kiuas, Raine Jussila, Mauri Liukkonen ja Julius Rakowski Tämä tiimi luotsaa HTS:ää nousevalla käyrällä seuraavan vuonna.
Kansalliset tenniskilpailut järjestettiin Hämeenlinnan Tenniskeskuksessa 2.-4.10.2015. Osallistujia oli tullut Espoosta, Tuusulasta, Valkeskoskelta, Porista, Nurmijärveltä, Tampereelta, Lahdesta, Helsingistä, Riihimäeltä, Hyvinkäältä, Kangasalta, Kuopiosta, Lohjalta sekä tietysti runsain määrin Hämeenlinnasta. Kisat järjesti Reima Wallin, joka hoiti kilpailut tyylikkäästi. Paikalla vallitsi rento ja kannustava ilmapiiri, vaikka tosissaan pelattiinkin. HTS:stä ensi kosketuksen kilpailumaailmaan saivat Piia, Jutta ja Minna. Hienoa!
Valmentajamme: Matti Koskenalusta, Stefan Gouriou, Rikhard Wallennius. Tervetulleita tennikseen opetukseen: Juniorit, Seniorit, Naiset, Miehet, alusta alkavat ja jo lajiin perehtyneet.
Valmennukset alkavat ma 24.8 alkavalla viikolla. Ryhmäjaot ilmoitetaan myöhemmin.
Uusien ja vanhojen tennisvalmennettavien kokoontuminen tennishallille ke 19.8 klo 18. Paikalla käydään läpi ensi kauden kuvioita. Läsnäolo välttämätöntä. Tervetuloa!!