Lauri Kiiski palasi Aulangolle voittamaan.
Suomen Tennisliitto on lähettänyt seuroille kilpailutoiminnan elokuun tietopaketin. Ohessa tietopaketti HTS:n jäsenille tiedoksi ja mahdollisia toimenpiteitä varten.
Suomen Tennisliitto on lähettänyt seuroille kilpailutoiminnan kesäkuun tietopaketin. Ohessa tietopaketti HTS:n jäsenille tiedoksi ja mahdollisia toimenpiteitä varten.
Hämeenlinnan Tennisseura on perinteinen hämeenlinnalainen urheiluseura. Noin 300 jäsenen seura juhlii kesäkuun 14. päivä 80-vuotissyntymäpäiviään hyvinvoivana laadukasta valmennusta tarjoavana liikuttajana. (HäSa)
Suomen Tennisliitto järjestää aktiivisesti eritasoisia valmentajakoulutuksia ympäri vuoden. Parhaillaan on käynnissä kilpavalmentajakoulutus, jonka viimeisin lähijakso pidettiin Pajulahdessa toukokuun 25. ja 26. päivä.
Suomen Tennisliitto on lähettänyt seuroille kilpailutoiminnan tietopaketin. Ohessa tietopaketti HTS:n jäsenille tiedoksi ja mahdollisia toimenpiteitä varten.
Hämeenlinnan Tennisseura on kuluvana vuonna ottanut käyttöön Suomen Tennisliiton jäsenseuroilleen tarjoaman Seurojen Toiminnanohjausjärjestelmän, TennisClubin. Järjestelmän yhtenä tärkeänä osana on seuran toimintaa entistä paremmin palveleva jäsenrekisteriosio.