Ajankohtaista

Suomen Tennisliitto suosittelee kaikille kilpapelaajille vapaaehtoisen urheiluvakuutuksen, Sporttiturvan, ostamista OP Vakuutukselta. Tennisliiton kilpailutoimintaan osallistuvien tulee lunastaa kilpailulisenssi (www.tennisassa.fi), joka EI sisällä vakuutusta. Sporttiturva on tapaturmavakuutus kilpailuihin, harjoituksiin ja leireille (huom! voimassa ulkomailla ja kotimaassa yhtämittaisilla matkoilla korkeintaan 3 kk).
HTS sai uuden hallituksen vaalikokouksessa 1.12.2019.
Syksy on ollut Tennisliiton koulutusrintamalla vilkasta. Pajulahdessa valmistui uusia kilpavalmentajia ja uusi seuravalmentajakoulutus käynnistyi.
Suomen Tennisliitto on lähettänyt seuroille kilpailutoiminnan syyskuun tietopaketin. Ohessa tietopaketti HTS:n jäsenille tiedoksi ja mahdollisia toimenpiteitä varten.
Sisäkaudelle 2019-2020 haetut seurasiirrot on nyt julkaistu:
Suomen tennismaajoukkueiden, Cinia Davis ja Fed Cup Team Finland, fanituotteet ovat nyt saatavilla. Valikoimasta löytyy t-paitoja, college-paita, lippis, pipoja, kaulahuivi ja bandana.
Suomen Tennisliitto toimii yhteistyökumppanina Itä-Suomen yliopistossa toteutettavassa liikuntalääketieteen Pro Gradu -tutkimuksessa, jonka tarkoituksena on tutkia aikuisten kilpatennispelaajien ja aktiivisten tenniksen harrastajien urheiluvammoja. Tutkimuksessa selvitetään urheiluvammojen esiintyvyyttä, vakavuutta, tyyppiä, sijaintia sekä mahdollisia urheiluvammojen riskitekijöitä.
RSS ATOM