Ajankohtaista

Hämeenlinnan Tennisseuran Outi Helminen ja Sini Saukkonen ylsivät mestaruuksiin Hyvinkäällä pelatuissa senioreiden SM-kisoissa. Helminen voitti 35-vuotiaiden sarjan ja Saukkonen oli paras 65-vuotiaissa.
HTS:n Marja-Liisa Hedman voitti viikonloppuna kaksi mestaruutta Talin Tenniskeskuksella pelatuissa senioreiden SM-kilpailuissa. SM-tittelit tulivat 70-vuotiaiden kaksin- ja nelinpeleissä.
Suomen Tennisliitto on lähettänyt seuroille kilpailutoiminnan tammikuun tietopaketin. Ohessa tietopaketti HTS:n jäsenille tiedoksi ja toimenpiteitä varten.
11 uutta seuravalmentajaa valmistui tammikuussa Pajulahdesta. Valmistuneiden joukossa on myös HTS:n valmentaja Stephane Gouriou. Parhaat onnittelut tuoreelle seuravalmentajalle.
Asioidessaan lääkärillä urheilijan tulee kertoa kuuluvansa dopingvalvonnan piiriin. Tällöin lääkäri pystyy tarkistamaan heti, onko aiottu hoito sallittu tai vaatiiko se esimerkiksi erivapauden hakemista.
”JASKAN MALJA” on kiertopalkinto, jonka tarkoituksena on kannustaa Hämeenlinnan Tennisseuran jäsenistöä ja muita tennisurheilun parissa toimivia aktiivisesti, aloitteellisesti ja innostavasti toimimaan seuran ja hämeenlinnalaisen tenniksen hyväksi. Kiertopalkinto jaettiin ensimmäisen kerran vuonna 2010.
Suomen Tennisliitto on lähettänyt seuroille kilpailutoiminnan joulukuun tietopaketin. Ohessa tietopaketti jäsenille tiedoksi ja toimenpiteitä varten.