Nyt kaikki pelaamaan !
Seuramme perustamisvuosi on 1939. Maassamme on tuolloin eletty kuohuvia aikoja. Hämeenlinnassa perustettiin silti Tennisseura!
Jaskan Maljan 2015 sai seurassa aktiivisesti toimiva ja pelaava Raine Jussila. Onnittelut Rainelle!
Tutustu seurasi tulevan vuoden toimintoihin!
Hämeenlinnan tennisseuran johtokuntaan vuodeksi 2016 valittiin seuraavat: Puheenjohtaja Pertti Kiviniemi Sihteeri/Rahastonhoitaja Tuula Yliniemi Muut jäsenet, Leena Tiitola, Sini Kiuas, Raine Jussila, Mauri Liukkonen ja Julius Rakowski Tämä tiimi luotsaa HTS:ää nousevalla käyrällä seuraavan vuonna.
Kansalliset tenniskilpailut järjestettiin Hämeenlinnan Tenniskeskuksessa 2.-4.10.2015. Osallistujia oli tullut Espoosta, Tuusulasta, Valkeskoskelta, Porista, Nurmijärveltä, Tampereelta, Lahdesta, Helsingistä, Riihimäeltä, Hyvinkäältä, Kangasalta, Kuopiosta, Lohjalta sekä tietysti runsain määrin Hämeenlinnasta. Kisat järjesti Reima Wallin, joka hoiti kilpailut tyylikkäästi. Paikalla vallitsi rento ja kannustava ilmapiiri, vaikka tosissaan pelattiinkin. HTS:stä ensi kosketuksen kilpailumaailmaan saivat Piia, Jutta ja Minna. Hienoa!