Ajankohtaista

Hämeenlinnan Tennisseura saa viikonvaihteessa kovatasoisia vieraita. Neljättä kertaa Aulangon kentillä pelattavassa miesten Finnish Tourin osakilpailussa ovat mukana muun muassa helsinkiläisen HVS-Tenniksen Patrik Niklas-Salminen, 22, ja virolainen kova haastaja Jürgen Zopp, 32. Molemmat ovat yltäneet hyville sijoille ATP-listoilla, Niklas-Salminen parhaimmillaan 418. sijalle ja Zopp vuonna 2012 jopa sijalle 71.
Tulevana viikonloppuna 21.-23.8. isketään miesten TEHO Sport Finnish Tourin osakilpailu Hämeenlinnassa. Aulangon idyllisessä tennisympäristössä on luvassa erittäin kovatasoinen turnaus, jonka kärkisijoitettuina ovat ammattilaispelaajat Patrik Niklas-Salminen (HVS), virolainen Jürgen Zopp, Harri Heliövaara (Sata) ja Otto Virtanen (HVS).
Liitteenä jäsenistölle tiedoksi Suomen Tennisliiton heinäkuun kilpailuinfo.
Liitteenä HTS:n jäsenistölle tiedoksi Suomen Tennisliiton uutiskirje 7/2020.
Liitteenä jäsenistölle tiedoksi Suomen Tennisliiton kesäkuun kilpailuinfo.
Suomen Tennisliitto päivittää ohjeitaan harjoitus- ja kilpailutoimintaan liittyen Valtioneuvoston ja Olympiakomitean 4.5.2020 antamien ohjeistuksien pohjalta.
Tennisseurat ympäri Suomea ovat alkaneet julkaista ohjeita omatoimiseen harjoitteluun. Tennisliitto julkaisee ja päivittää mielenkiintoisia ja hyviä treenivinkkejä seuroilta sekä linkittää heidän kanavansa, joista voi seurata uusien harjoitteiden julkaisuja.