Hyvä Hämeenlinnan Tennisseuran jäsen.
Cinia Fed Cup Team Finland esittelee seuraavien päivien aikana omia TOP5-oheisharjoitteitaan.
Tennisliiton maaliskuun kilpailuinfossa mm
Suomen Tennisliitto ry suhtautuu vakavasti ja vastuullisesti liikkeellä olevan koronaviruksen (COVID-19) asettamaan terveysuhkaan.
Suomen Tennisliitto on tänään lähettänyt jäsenseuroilleen alla olevan tiedotteen ja ohjeistuksen koronavirukseen liittyen.
Suomen Tennisliitto on lähettänyt jäsenseuroilleen alla olevan tiedotteen ja ohjeistuksen koronavirukseen liittyen.
Tennisliitto lanseerasi uutena seura- ja jäsenpalveluna sähköisen mobiilijäsenkortin torstaina 30.1. Kyseessä on ainutlaatuinen etu tennisseurojen jäsenistöille – tenniksen sisäpiiri.
Tennisliitto edistää toiminnassaan yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Tasa-arvo-ohjeistuksessa on seuroille yhdenvertaisuuteen, tasa-arvoon ja urheilun eettisiin asioihin liittyviä ohjeita, joita Tennisliitto suosittelee seuroille. Lisäksi Tennisliitto suosittelee seurojen hallituksia ottamaan näitä suosituksia seurojen käyttöön, jotta voimme mahdollistaa yhdenvertaiset, tasa-arvoiset ja eettisesti kestävät harrastusmahdollisuudet jokaiselle tenniksen harrastajalle.