Ajankohtaista

Kilpaileminen kuuluu olennaisena osana tennikseen. Kansallisia kilpailuja löytyy ympäri Suomea lähes vuoden jokaiselta viikonlopulta. Kuitenkin välillä kynnys kilpailemiseen siirtymisestä voi tuntua isolta. Mikä siis avuksi?
Suomen Tennisliitto on lähettänyt seuroille kilpailutoiminnan maaliskuun tietopaketin. Ohessa tietopaketti HTS:n jäsenille tiedoksi ja mahdollisia toimenpiteitä varten.
Ohessa Hämeenlinnan Tennisseuran 79. toimintavuoden toteutuma jäsenistölle tiedoksi.
Lasten ja nuorten liikuntakäyttäytyminen Suomessa (LIITU) -tutkimuksessa kerätään tietoa 1.-, 3.-, 5.-, 7.- ja 9.-luokkalaisten lasten ja nuorten liikuntakäyttäytymisestä.
Hämeenlinnan Tennisseuran Outi Helminen ja Sini Saukkonen ylsivät mestaruuksiin Hyvinkäällä pelatuissa senioreiden SM-kisoissa. Helminen voitti 35-vuotiaiden sarjan ja Saukkonen oli paras 65-vuotiaissa.
HTS:n Marja-Liisa Hedman voitti viikonloppuna kaksi mestaruutta Talin Tenniskeskuksella pelatuissa senioreiden SM-kilpailuissa. SM-tittelit tulivat 70-vuotiaiden kaksin- ja nelinpeleissä.